BMW FAN Forumas
Moderator: Salas
Re: BMW FAN Forumas
dar wienas pastebejimas del forumieciu auto, kodel negalima det daugiau foto? nes db ikeliant kokia nauja, reik trint senesne...
kraujo grupe: A-98E
sweiki :0 gal gali moderatoriai istrinti mano tema skiltyje dovanoju ? nes jau tu padangu nera ir dar kartais buna parasom man del ju buciau lb dekingas
idejau skelbima kad parduodu vairo stiprintuvo komplekta paspaudziau perziureti savo skelbima parode tema neegzistuoja perjungiau bmwfan.lt nera skelbimo kur dingo???
- tonis555
- BMW Fan narys
- BMW: 5 Gran turismo M///
tai dek pernauja gal ka netaip padarei ir neissisaugojoViduxs wrote:idejau skelbima kad parduodu vairo stiprintuvo komplekta paspaudziau perziureti savo skelbima parode tema neegzistuoja perjungiau bmwfan.lt nera skelbimo kur dingo???
bet jau rode kad skelbimas ydetas kaip ir kitus rodo skelbimus... bet dingo
as ir panasia beda siandien turejau rasiau y kazkuria tema kazkoki posta nu viskas issiunciau poto paziurejau neber ir taip kelis kartus dingo be zinios tikrai issiunciau rode kad tipo pranesimas sekmyngai issiustas ar kaip ten raso
Eat sleep fuck and die burning rubber !
WTF!? viewtopic.php?p=445390#p445390 dar kolkas 3 temose tas pac
botai pradejo atakuot musu foruma. Jau viena siandien istryniau, matau dar vienas.
- AndriuxaBMW
- BMW Fan brolis
- BMW: e30 sr20det M-Tech II
Jeigu pas ka nors yra -1 ar daugiau yspejimu su minusiuku, tai nenustebkit, jeigu be priezasties gausite yspejimus, jie tam kad pas jus butu grazus 0 yspejimu
Zodziu iseinu i kiema - stovi bmw. Ne ant zoles, ne per 2 vietas, ne skersai. Nu tikrai tvarkingai stovi! Blemba. Priejau ir apspjoviau - nekenciu issisokeliu!
SIaip butu gerai kad Forumieciu Automobiliai skiltyje butu galima komentuoti. Vis maloniau isgirsti komplimentu, ar pastabu, kas patinka, kas ne...kas galetu buti prideta
Easy wrote:SIaip butu gerai kad Forumieciu Automobiliai skiltyje butu galima komentuoti. Vis maloniau isgirsti komplimentu, ar pastabu, kas patinka, kas ne...kas galetu buti prideta
kiek galima apie ta pati 100kartu?? Buvau taip anksciau ir toje temoje buvo totalus bardakas, todel ir uzdraudem, ir pries sito klausimo greiciausiu metu gryzti neplanuojama.
Aciu uz demesi
EdgaBMW wrote:Easy wrote:SIaip butu gerai kad Forumieciu Automobiliai skiltyje butu galima komentuoti. Vis maloniau isgirsti komplimentu, ar pastabu, kas patinka, kas ne...kas galetu buti prideta
kiek galima apie ta pati 100kartu?? Buvau taip anksciau ir toje temoje buvo totalus bardakas, todel ir uzdraudem, ir pries sito klausimo greiciausiu metu gryzti neplanuojama.
Aciu uz demesi
Sorry Nebuvo aptarinejamas Audio subforumas?
nebuvo ir nemanau kad bus, ne muzikos klausytis daugelis cia susirenkam.Easy wrote:Sorry Nebuvo aptarinejamas Audio subforumas?
Komprende, aciu uz atsakymusEdgaBMW wrote:nebuvo ir nemanau kad bus, ne muzikos klausytis daugelis cia susirenkam.Easy wrote:Sorry Nebuvo aptarinejamas Audio subforumas?
edgaBMW, o kaip del mano klausimo? imanoma kas kad det daugiau foto? ar tik 20 ir taskas?
nu manau kad tokie nustatymai forumo, cia issamiau sita dalyka turetu Salas paaiskintDTM wrote:edgaBMW, o kaip del mano klausimo? imanoma kas kad det daugiau foto? ar tik 20 ir taskas?
jis naujos negali rasyt, kadangi uzdraustas komentavimas.Tomoox wrote:taigi rasyk nauja zinute ir galesi pridet
na tuomet lauxim cia salo atsakymo, nera beda cia, bet butu kazkaip patogiau, nes norint idet kokio idomesnio darbo eiga, nera tam wietos... o beto noreciau sawo kito bmw foto ten pat idet, ir jam neuztenka...
- Salas
- BMW Fan vilku taryba
- BMW: E46 320
padidinta fotkiu skaicius iki 40.