[e36] problema su temperatura.
Forum rules
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
[e36] problema su temperatura.
siandien istiko beda, bevaziuojant uzkilo temperatura iki dugno. prasukau dangteli antifrizo ir isbego visas skystis, tada supyliau apie 4l praskiesto antifrizo, nuorinti bandziau, antifrizas subego, bet neperatura nekrinta. slangos siltos, o peciukas vistiek pucia salta ora nors temperatura dugnas. gal zinot kas gali but?
Re: [e36] problema su temperatura.
jei ne oro kamstis, tai tada ziurek gal tarpine truko, o gal galva.... apziurek ar nera tepalo ausinimo sistemoje ir atvirksciai, ar pucia slangas kai uzkuri?
Pigus siuntu ir kroviniu pervezimas Lietuvoje http://forumas.bmwfan.lt/viewtopic.php?f=22&t=93697
- EXvaldelis
- BMW: E36 EVO - 530d Sport
Gal nepuolam iskarto taip giliai i miska.Pirma nuorinam,ir nesukinejam jokiu propkiu varikliui esdant karstam,tikrinam termostata ir termomova,ir jei cia viskas gerai tada gilinames giliau,nors darbu eigoje viskas ir isaiskes
MOTOR CONFIDENCE
Parduodu varikliu komplektus
S54B32 68k myliu variklis
E36 M3 S50B30 visa arba dalimis
Parduodu varikliu komplektus
S54B32 68k myliu variklis
E36 M3 S50B30 visa arba dalimis
na ryt bandysiu dar orint norm, nes dbr valanda laiko dariau ir nekazkas gavos, sistema buwo jau tustoka nuo antifrizo, nes supyliau ~4litrus. kazkaip man sunku patiket, kad toks didelis oro kamstis galejo susidaryt, o slangos jei silteja, mano galva termostatas dirba, termova taip pat vietoj
kaip su putimu slangu?
Pigus siuntu ir kroviniu pervezimas Lietuvoje http://forumas.bmwfan.lt/viewtopic.php?f=22&t=93697
- Tarmenas
- BMW: ex E36 325td,328i, E30 m50b25, M40b16
pompa pažėk ar viekia, nors taip greit neturėjo nusibaigt, bet manau teisingai nurinus viskas atsistoks į vietas.
BBS are like brests, no mater how many sets you see you will always look at them and get excited.
kvailas klausimas, o kaip ja patikrinti?Tarmenas wrote:pompa pažėk ar viekia, nors taip greit neturėjo nusibaigt, bet manau teisingai nurinus viskas atsistoks į vietas.
paziurek ar cirkuliuja vanduo sistemoje, ir suprasi ar veikia ji ar ne.
-
- BMW: E36 M50B20TU 93'
nei pompa nei kas,nesamones jau tarskat,nesuk galvos pakeisi termostata ir viskas susitvarkys.
analogiskai ir man buvo
analogiskai ir man buvo
-
rokashius wrote:paziurek ar cirkuliuja vanduo sistemoje, ir suprasi ar veikia ji ar ne.
nepagalvoji jei termostatas uzstringes ir nebeatsidaryneja tai vanduo ir necirkuliuja? todel varikli vanduo +100c o radiatoriai garantas +20,pompa cia nekalta.
-
neziurek i tas slangas,kartais pramusa kazkiek todel taip atrodo,gerai pergazavus man irgi padedavo bet neilga,atrode pompa,visi sake pompa iskyrus teva,pasirode tevas buvo teisus kitas dalykas atsimink kad termosto keitimas pats pigiausias,tai butinai pries pompa pirkdamas patikrink termoEtas wrote:na ryt bandysiu dar orint norm, nes dbr valanda laiko dariau ir nekazkas gavos, sistema buwo jau tustoka nuo antifrizo, nes supyliau ~4litrus. kazkaip man sunku patiket, kad toks didelis oro kamstis galejo susidaryt, o slangos jei silteja, mano galva termostatas dirba, termova taip pat vietoj
{99% uzstriges termostatas}, na gal dar blogai nuorinai, bet jei blogai nuorintum silto ora turetu pusti,bent pas mane tai pusdavEtas wrote:siandien istiko beda, bevaziuojant uzkilo temperatura iki dugno. prasukau dangteli antifrizo ir isbego visas skystis, tada supyliau apie 4l praskiesto antifrizo, nuorinti bandziau, antifrizas subego, bet neperatura nekrinta. slangos siltos, o peciukas vistiek pucia salta ora nors temperatura dugnas. gal zinot kas gali but?
tepalu lygis lygei ant amximumo.. nebus gavla nuejus?
- all in music
- BMW: E36 coupe 94' M50b25 vanos
lyg ir norma
tu bent nusiorinai normaliai ta masina, kad stresuoji cia? jei klausi kaip tai padaryt teisingai yra apie tai sneketa ne viena tema, perskaitai, nusiorini ir ziuri kas darosi
E30 328i mtech2
E39 530d touring
E30 324d ex
E34 525ix touring ex
E39 530d touring
E30 324d ex
E34 525ix touring ex
galva trukus,pas mane taipbuvo is pradziu vandeny isvsrydavoo galiausiai tepalas subego i antifreza
diesel Power
na va, viska sutvarke. pasirodo buwo pompa nuejus velniop
cia nzn ar i ta tema pataikiau, bet nesinorejo naujos kurt.
Kuri is m50 vandens pompu geriausiai varineja vandeni? plastmasine, metaline ar dar ten ju keliu rusiu buna? Nes situacija tokia, kad po padraskymu sustojus ir palikus masina ant laisvu dirbti temperaturos rodykle po truputi kyla , o davus gazo ir laikant pastoviai ji pradeda staigiai kristi. nepradekit sakykit, kad taip ir turi but, nes zinau , kad taip buna, bet cia jau per ryskiai ta rodykle sokineja p.s. termostato laikinai nera dbr, termomova nauja, vandens pompa buvau isemes - metaline , lyg ir viskas tvarkoj su ja.
Kuri is m50 vandens pompu geriausiai varineja vandeni? plastmasine, metaline ar dar ten ju keliu rusiu buna? Nes situacija tokia, kad po padraskymu sustojus ir palikus masina ant laisvu dirbti temperaturos rodykle po truputi kyla , o davus gazo ir laikant pastoviai ji pradeda staigiai kristi. nepradekit sakykit, kad taip ir turi but, nes zinau , kad taip buna, bet cia jau per ryskiai ta rodykle sokineja p.s. termostato laikinai nera dbr, termomova nauja, vandens pompa buvau isemes - metaline , lyg ir viskas tvarkoj su ja.
Parduodami NAUJI,sportiniai E30,E36 amortizatoriai.Spausti ČIA
- all in music
- BMW: E36 coupe 94' M50b25 vanos
pravaromo vandens kiekis vienodas. tiesiog metaliniais sparneliais patvaresnes jos.
bet visada yra galimybe, kad sparneliai nenulus, o prasisuks.
tavo atveju panasiai ir but matomai...
bet visada yra galimybe, kad sparneliai nenulus, o prasisuks.
tavo atveju panasiai ir but matomai...
Push the button