[E30] Dingo sankaba (isspresta!)
Forum rules
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
[E30] Dingo sankaba (isspresta!)
E30, M40B18, 1.8i
Vakare pastaciau masina, viskas buvo ok. Ryte sugalvojau nuvaziuoti i darba - vis tiek reikia, o sankabos pedalas vos paliestas nukrenta iki dugno... Atsoka pats, bet sankabos nera visiskai. Paziurejau po vairu, o issamesnei apziurai nebuvo laiko.
Gal patartumet, i ka ziureti grizus? Ka as ten pamatysiu? Kur mano sankaba?
Vakare pastaciau masina, viskas buvo ok. Ryte sugalvojau nuvaziuoti i darba - vis tiek reikia, o sankabos pedalas vos paliestas nukrenta iki dugno... Atsoka pats, bet sankabos nera visiskai. Paziurejau po vairu, o issamesnei apziurai nebuvo laiko.
Last edited by Breinas on 14 Jul 2015 10:27, edited 1 time in total.
- SHILLAzzzz_BMW
- BMW: E63 ///M6 daily driven
Re: [E30] Dingo sankaba
Man taip buvo kai truko skyscio bakelyje. Dasipyliau ir viskas normaliai buvo.Breinas wrote:E30, M40B18, 1.8i
- zygasbmw
- BMW Fan brolis
- BMW: e30 kovinis,e30 320i cabrio,e34 525tds
cilindriukas prie dezes.arba truksta skyscio.
Stabdziu skyscio is tikro siek tiek truko. Gal 100 - 150gr.
Pasikeliau ant domkrato ir siek tiek is arciau apziurejau sankabos cilindriuka prie pavaru dezes. Pavaru dezes apacia apsipylusi skysciu. Nezinau, ar ten stabdziu skystis, ar tepalai is greiciu dezes. Labiausiai papludusi vieta - tarp cilindriuko ir pavaru dezes... Ar cia negali buti pavaru dezes, o ne sankabos gedimas?
Pasikeliau ant domkrato ir siek tiek is arciau apziurejau sankabos cilindriuka prie pavaru dezes. Pavaru dezes apacia apsipylusi skysciu. Nezinau, ar ten stabdziu skystis, ar tepalai is greiciu dezes. Labiausiai papludusi vieta - tarp cilindriuko ir pavaru dezes... Ar cia negali buti pavaru dezes, o ne sankabos gedimas?
- zygasbmw
- BMW Fan brolis
bus cilindriukui amen.
Oi, kad tik tavo zodziai Dievui i ausi... Pamates dezes dugna issigandau...)))zygasbmw wrote:bus cilindriukui amen.
Re: [E30] Dingo sankaba (isspresta...)
Darbinis cilindriukas! Cilindriukas - 18 Eu, pakeitimas - 10 Eu.
Aciu visiems uz pagalba.
Aciu visiems uz pagalba.
- zygasbmw
- BMW Fan brolis
Re: [E30] Dingo sankaba (isspresta!)
nu va ,o tu bijojai