[All] Powerflex
Forum rules
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
Re: [All] powerflex
Jai gerai supratau, tai tie powerflex'ai neleidzia taip lusti vaziuoklei vazinejant su suzemintu automobiliu? Nes paprasti selenblokai tai nepergeriausiai laiko, yapc jai ratai didesni nei gamintojo nurodyta.
Negerk už vairo - išpilsi alų.
Vairavime gerai, bet komforto, tai 0bummer333 wrote:Nu gal cia bus i tema. O kaip apie aliuminius priekiniu sakiu sailenblokus? Ka galit pasakyt?
Pirmoji "Powerflex" paskirtis, tai vairavimo tikslumas, o tokios paskirties kaip neleidzai luzti vaziuokeli nera, bet reikalas tas, kad jie gerokai patikimesni ir ilgaamziskesni uz standartines pakabos gumas...GoRiS wrote:Jai gerai supratau, tai tie powerflex'ai neleidzia taip lusti vaziuoklei vazinejant su suzemintu automobiliu? Nes paprasti selenblokai tai nepergeriausiai laiko, yapc jai ratai didesni nei gamintojo nurodyta.
- Andrius S.
tai komforto toj masinoj ir nereikes. Tik idomu paciam galima issitekint ar yra pirkt? Nes pirkt powerflex brangu ganetinai gaunasi, tuo labiau masina tris kartus pigiau kainuos nei tie sailenblokai, tai ispresuot orginalius sailenblokus ir nunesus pas tekintoja padarytu aliuminius? Gal kas daret galit patart?Kazla wrote:
Vairavime gerai, bet komforto, tai 0
Ciutele turetu pagelbeti...bummer333 wrote:tai komforto toj masinoj ir nereikes. Tik idomu paciam galima issitekint ar yra pirkt? Nes pirkt powerflex brangu ganetinai gaunasi, tuo labiau masina tris kartus pigiau kainuos nei tie sailenblokai, tai ispresuot orginalius sailenblokus ir nunesus pas tekintoja padarytu aliuminius? Gal kas daret galit patart?Kazla wrote:
Vairavime gerai, bet komforto, tai 0
- Andrius S.
tai pas ciutele ir kainos bus atitinkamos. Man idomu ar pas tekintoja juos eitu padaryt pagal stock sailenblokus ar reikia ten ka kitaip daryt?Kazla wrote: Ciutele turetu pagelbeti...
nzn del aliuminiu, bet galima darytis pilnavidurius - ishlieja guma i seno salenbloko gelezhi ir nebrangiai kainuoja. Aishq kai kurie jie ir yra pilnaviduriai tai ten nieko nepasikeistu, bet ne visi. Jeigu domins - paiehskosiu tikslaus adreso.bummer333 wrote:tai pas ciutele ir kainos bus atitinkamos. Man idomu ar pas tekintoja juos eitu padaryt pagal stock sailenblokus ar reikia ten ka kitaip daryt?Kazla wrote: Ciutele turetu pagelbeti...
- Arunas B
- BMW: E36 328i touring
Viskas ten gerai kaip ir sake kisi atsuktuva arba diornika tik reik kad storas butu nelinktu ir uztempi ten kur reikia. O ikisi ta atsuktuva atitraukes ta kronsteina nuo kebulo istrizai kisi pro kronsteino skyle i kebulo skyle ir uztempi. Su excentriniais dar baisiau reik normaliai pavargti kol sukisi juos i vieta Pas E46 daug lengviau viskas isitato.kkaroliss wrote:[
kad ten nejuda... nesireguliuoja, kazkaip dar reik visa sailenbloka ant sakes uzstumti, bet jis jau atsiremes i tas ispjovas kur sakei ilyst padaryta... nesuprantu nieko...
Londonas BMW servisas, dignostika, Inpa, ISTA P, ISTA D. DPF delete, EGR delete, Chip Tuning. 07825683231
e30 ir e36 prieki nereikia nieko sukt kiausu- dedi M3 sailenblokus ir leki- jie pilnaviduriai ir ekscentriski, nes Powerflex neturi tokio ekscentriskumo! o laiko tai ojoj- pora sezonu ziede laiko- tai manau viskas ok, o kainuoja komplektas +-120lt
o kaip tuos m3 salinblokus ipresuot?juk belekaip tai neipresuosi,ar ten ant ju kokios rodykles buna?
rodykles i masinos centra, jei nera rodykliu skyles sakem i masinos isore turi butiTomas007 wrote:o kaip tuos m3 salinblokus ipresuot?juk belekaip tai neipresuosi,ar ten ant ju kokios rodykles buna?
Re: [All] Powerflex
O kuom ekscentriski geriau uz paprastus?
Ir dar toks klausimas atejo i galva - dabar kai per TA net prie nestandartiniu ismetimo bakeliu kabinasi, ar nebus problemu del spalvotu sailentbloku? Gal jiem irgi kokiu sertifikatu reikia?
Ir dar toks klausimas atejo i galva - dabar kai per TA net prie nestandartiniu ismetimo bakeliu kabinasi, ar nebus problemu del spalvotu sailentbloku? Gal jiem irgi kokiu sertifikatu reikia?
As galvoju sau i e38 susideti. Beto gal jau kas nors is jusu yra mataves e38 4.0l priekinio stabilizatoriaus diametra?
Американец достаёт последнюю бутылку водки и говорит русскому:
- will you?
- я те бл*ть вылью!!
- я те бл*ть вылью!!
- BMW: e46 m-tech
20,5 arba 21,5HADDAWAY wrote:As galvoju sau i e38 susideti. Beto gal jau kas nors is jusu yra mataves e38 4.0l priekinio stabilizatoriaus diametra?
didesnis kada - For vehicles with:
National version eastern europe (L816A) = Yes
Or:
Poor road package (S815A) = Yes
www.autovaga.lt
atėjo laikas ir man salenblokus keisti tai manau reikia susidet powerflex kaip kazkuris minėjo ir pamiršt. db kita problema esu pats is nedidelio miestelio bet daznai bunu vilniuje. Gal yra kokia atstovybė powerflexo ar kas nors gaminat kokybiskus už ikandamą kainą vilniuje ? (Patraukė dėmesy kad zmogus jau penkis metus važinėja ir visdar viskas kaip nauja)
E36 325
Ex E30 325
Ex E32 735
Ex E30 325
Ex E32 735
- Vytautas.G
- BMW: e46 m-tech
Powerflexu prekiauja TRT, o gamina toks forumietis - ''thor''. performance daliu skyrelyje rasi jo skelbima.quantum wrote:atėjo laikas ir man salenblokus keisti tai manau reikia susidet powerflex kaip kazkuris minėjo ir pamiršt. db kita problema esu pats is nedidelio miestelio bet daznai bunu vilniuje. Gal yra kokia atstovybė powerflexo ar kas nors gaminat kokybiskus už ikandamą kainą vilniuje ? (Patraukė dėmesy kad zmogus jau penkis metus važinėja ir visdar viskas kaip nauja)
www.autovaga.lt
Sveiki. Ar galetu kas nors is jusu uzsakyti man powerflexus is ju oficialaus tinklapio. Pinigus paduosiu grynais is karto. Beda tame kad neiseina ten kazkas man.
Американец достаёт последнюю бутылку водки и говорит русскому:
- will you?
- я те бл*ть вылью!!
- я те бл*ть вылью!!
- BMW Fan kandidatas
- BMW: e30 3xxi
kreipkis i otto jis tau padesHADDAWAY wrote:Sveiki. Ar galetu kas nors is jusu uzsakyti man powerflexus is ju oficialaus tinklapio. Pinigus paduosiu grynais is karto. Beda tame kad neiseina ten kazkas man.
bandziau as uzsisakinet is ju oficialaus puslapio. jie neleidzia pirkt tiesiogiai pas juos, o tik per platintojus, tokius kaip TRT ir pan. nors pas juos zymiai pigiau.
HADDAWAY wrote:Sveiki. Ar galetu kas nors is jusu uzsakyti man powerflexus is ju oficialaus tinklapio. Pinigus paduosiu grynais is karto. Beda tame kad neiseina ten kazkas man.