[E36] hifi / top hifi - harman kardon,
Moderators: zygasbmw, KLP325, stashas
Forum rules
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
[E36] hifi / top hifi - harman kardon,
Hebra, problema kad priekiniu duru dinamikai trashka, gal kas nors bandet kazka deti vietoj ju?
Pas mane hk (top hifi) taigi stovi crossoveris, ir bet kokiu specifikaciju kalonkiu ten nepajungsi.
Tai gal zinot mid range ir tweeteriu veikimo daznius? Omus? Ar gal yra minciu kaip suzinoti?
Arba gal turit parduot?
Pas mane hk (top hifi) taigi stovi crossoveris, ir bet kokiu specifikaciju kalonkiu ten nepajungsi.
Tai gal zinot mid range ir tweeteriu veikimo daznius? Omus? Ar gal yra minciu kaip suzinoti?
Arba gal turit parduot?
Re: [E36] hifi / top hifi - harman kardon,
o ant esamu nieko neparasyta, galetum pagal dabartines parinkt.
o tu nenori susimontuoti naujus aftermarket komponentus priekyje su jiems priklausančiais crossover'iais? rimtesnio brand'o sumontavęs manau ir garso kokybę pasigerintum.unius wrote:Hebra, problema kad priekiniu duru dinamikai trashka, gal kas nors bandet kazka deti vietoj ju?
Arba gal turit parduot?
Tai aftermarket labai tinka. O kur tas crossoveris stovi gal zinot? Reikia sena islupti pries dedant kita
Bent jau mano Coupe duryse crossoveriai buvo.unius wrote:Tai aftermarket labai tinka. O kur tas crossoveris stovi gal zinot? Reikia sena islupti pries dedant kita
- samis_p
- BMW: e30 4.4 ; e36/5 323ti ; e46 320i m54
Gale nera stiprintuvo? Kiek man teko matyt, gale stovi stiprintuvas ir is jo iseina kiekvienam garsiakalbiui iskart atskiri laidai ir visi crossoveriai tarp jo.
Why go in a straight line, when you can go sideways?