nekstas E46 325Ci
Moderators: AndriuxaBMW, Salis
Forum rules
Jei manote, kad Jūsų komentaras nėra esminis ir įdomus kitiems forumiečiams (kaip kad "gražus automobilis") - pataupykite savo ir kitų laiką ir nerašykite jo. Toki pranešimai bus laikomi flood'u ir baudžiami įspėjimais arba ban'ais
Prieš kurdami naujas temas perskaitykite Taisykles
Jei manote, kad Jūsų komentaras nėra esminis ir įdomus kitiems forumiečiams (kaip kad "gražus automobilis") - pataupykite savo ir kitų laiką ir nerašykite jo. Toki pranešimai bus laikomi flood'u ir baudžiami įspėjimais arba ban'ais
Prieš kurdami naujas temas perskaitykite Taisykles
- be_proto
- BMW: e36 320iA coupe m52
Re: nekstas E46 325Ci
nu man tai lb jie issisoka is bendro vaizdo.
palyginus e36 su e46 tai tikrai kad e46 solidi ir tie lipalai nu nzn, ant kokio cveko manau tiktu
palyginus e36 su e46 tai tikrai kad e46 solidi ir tie lipalai nu nzn, ant kokio cveko manau tiktu
Dėl skonio nesiginčinama taip ir šiuo atveju man su Clubsport splliter'iais graziau atrodo tau be jų kiekvienas savo mašiną daro pagal savo skonį. O dėl kilovatų tai 141 kaip ir priklauso 325.be_proto wrote:nu man tai lb jie issisoka is bendro vaizdo.
///^_-
as vel prisip*st noriu ,bet manrods kazkas nelabai supranta zodzio solidus reiksmesbe_proto wrote:nu man tai lb jie issisoka is bendro vaizdo.
E30 coupe negamino; nei e36 nei e39 neturejo 2.3 variklio ; Spyruokliu spalva nenusako ju savybiu; J nera ratlankio plotis.
Pasikeitimai per pora metu. 2011-2013
- Attachments
-
- rcbackgoodbmw.jpg (189.94 KiB) Viewed 9985 times
-
- bmwfanfuturaback1.jpg (134.46 KiB) Viewed 9985 times
///^_-