[e34] uzvedimo spyneles keitimas,ardymas.
Moderators: zygasbmw, unguriux, stashas, aurimas
Forum rules
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
[e34] uzvedimo spyneles keitimas,ardymas.
sveiki,ar is vis ardosi spinele ar ne? ir aplamai kaip ja pakeisti reik?
Re: [e34] uzvedimo spyneles keitimas,ardymas.
o kam tau ja keist?:) raktus pametei ar sumalta sirdele?
prikeliu tema,tai gal kas zino kaip pakeist spynele e34?
- arturasbmwm
- BMW: E36 320i
galiu duot meistro kuris tvarko spyneles,labai gerai supranta tuos reikalus,mano e36 uzvedimo spynele tvarke,o siaip jei ji tvarkinga kazkiek,tai idedi rakta pasuki ties degimu ir kisi kazka plono i ta skylute maza prie rakto skyles,sake kad turi kazka nuspaust ten,bet raktas turi but pasuktas taip kad nepilnai butu yjungtas degimas,jei prasukta tai paciam be suvokimo kas ten toj spynelej praktiskai neimanoma.Man uz darba 50lt paeme,meistras palangoj.Pakeite spynele man ir pritaike ja prie senojo rakto.jei reik nr i pm.
Man buvo prasisukusi spynele, tai pirkau kita is donoro su raktais ir pasikeiciau.Ten spynele keiciasi su visu stovu aplink vaira,nuemi plasmases aplink vaira atjungi fiske nuo spyneles atsuki varztus apacioje stovi gamyklinis slaptas varztas.Nera ten sudetinga uzsiimi ir padarai 

ex 524td
Realiai valanda darbo gal viska pakeist neskubant
Parduodu e34, e39, e36 dalių likučius. PM
zmones gal kas koki linka numes kur tas slaptas warztas randasi ?:D
Не каждый водитель БМВ отморозок, но каждый отморозок хочет водить БМВ! -
vaziokles bei varikliu remontas
vaziokles bei varikliu remontas
Cia tas slaptas varztas kaip suprantu toks lygia galva ant jo negali uzdet jokio rakto e34 nesu emes spineles bet kiek yra teke kitom auto tarp ju ir bmw tai nereikejo ieskot jokiu pasleptu varztu.2fast wrote:zmones gal kas koki linka numes kur tas slaptas warztas randasi ?:D
Geriau pilvas nuo alaus, nei kupra nuo darbo :D
ne e34 bet manau e30 turetu buti labai panasu, zodziu atsitiko taip kad nuluzo ir pasiliko rakto dalis spyneleje. kaip istraukti pacia spynele arba kaip iskrapstyti likusia dali rakto ?
bandziau y ta skyle kisti kazka tai ilgo ir t.t. nepadejo.
bandziau y ta skyle kisti kazka tai ilgo ir t.t. nepadejo.
Parduodu e34 vidutini reduktoriu 3.25 perdavimu.Daugiau info PM
http://autotaurage.autogidas.lt/
http://autotaurage.autogidas.lt/