[e36] duru atidarimo rankenos remelis
Moderators: zygasbmw, unguriux, stashas, aurimas
Forum rules
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
[e36] duru atidarimo rankenos remelis
Pas mane pastoviai atsoka duru atidarimo rankenos tas remeles, tai nzn kaip geriau ji ten padarit kad pastoviai stovetu ir neatsokinetu, minciu daug bet, bijau sugadint apsivke, gal kas buvo susidures su sita problema
-
- BMW: E36 320
Re: [e36] duru atidarimo rankenos remelis
as tai isvis nuemes tiksliau dvieju truksta dar...
Ikalk vini juokauju, siaip gal megink nauja det, nes dabar turbut remelio kojeles nusitryne ar dar kas...Saniok wrote:Pas mane pastoviai atsoka duru atidarimo rankenos tas remeles, tai nzn kaip geriau ji ten padarit kad pastoviai stovetu ir neatsokinetu, minciu daug bet, bijau sugadint apsivke, gal kas buvo susidures su sita problema
kad tu remeliu deficitas yra srotuos jau kiek ieskojau
pas mane yra, 10lt
atsakau, kaune wisko yra, cia toj klaipedoj nk. reik kably uzsimest, priekabike prisikabintii ir lekt y kauna daliu parsiwezt
Last edited by Minde77 on 11 Aug 2008 17:41, edited 1 time in total.
pasitikrink pirma ar pati abloske gerai laikosi,nes labai daznai buna del to krenta(pvz mazu sponkes kur nelaiko ar sponkes suluze)Saniok wrote:Pas mane pastoviai atsoka duru atidarimo rankenos tas remeles, tai nzn kaip geriau ji ten padarit kad pastoviai stovetu ir neatsokinetu, minciu daug bet, bijau sugadint apsivke, gal kas buvo susidures su sita problema
BMW E30 325
BMW E46 M3 compact
BMW E36 estate 330D +LSD (daily fun)
BMW E36 344 done
BMW E46 M3 compact
BMW E36 344 done
ta prasme obsivke?med5 wrote:pasitikrink pirma ar pati abloske gerai laikosi,nes labai daznai buna del to krenta(pvz mazu sponkes kur nelaiko ar sponkes suluze)Saniok wrote:Pas mane pastoviai atsoka duru atidarimo rankenos tas remeles, tai nzn kaip geriau ji ten padarit kad pastoviai stovetu ir neatsokinetu, minciu daug bet, bijau sugadint apsivke, gal kas buvo susidures su sita problema
nu skirtinguose krastuose skirtingai vadina
jei ji nors kiek judejimo turi tai ir isjudina remely
BMW E30 325
BMW E46 M3 compact
BMW E36 344 done
BMW E46 M3 compact
BMW E36 344 done
ok dekui, as visai galvoju kad jei ji juda, tai gal geriau nulauzt tuos dantukus , ir graziai preklijot:)med5 wrote:nu skirtinguose krastuose skirtingai vadina
- Daivarensas
- BMW: e39 Touring
o kaip noresi nuimt apsifke ka darysi kai priklijaves?
nuimsi kartu su remeliu.... nes kojeles pries klijuojant bus nulauztos
Daivarensas wrote:o kaip noresi nuimt apsifke ka darysi kai priklijaves?
-
- BMW: E36
mano patarimas butu toks: Manau pas tave dar yra tos apsyfkes medziagines, ane? ir jau susiraukslejusios ir bent jau pagal tuos kampus vidinius atsokusios. kaip ir pas daugeli manau tai patarciau apsitraukti tas visas apsyfkes per nauja su oda ar dirbtine oda. tas remelis plastmasinis, kai trauksi oda, pagal ta skyle isipjauk ta oda normaliai (nesaukau pagal skyle, nes gali but kad geriau palikti kazkiek islindusia, kad dedant remeli tos odos deka jisai prisitvirtintu. jei siek tiek daugiau ispjausi, gali but laisvas ir wel kristi. manau del to tikrai pasiderinsi.). o del tokio kaip pasakyt "neslystancio" pavirsiaus tas remelis laikysis stabiliai. man irgi kritienejo pastoviai, bet kai aptraukiau oda nebekrenta. aptrarukt nera brangu su dirbtine (35-40 lt + tiesios rankos), tai manau apsimoka.
Pedal To The MetaL...
-
- BMW: E36
minusas tik tas, kad pacia apsyfke prie podiumo reiks klijuot. kitaip nelb kaip ir bepridesi, nebent ka sugalvotum.
Prie to pacio: Gal kas zino kur Klaipedoj nusipirkt tokiu kliju Botterm Gta? reikes paciam persitraukt su oda, nes su universaliais traukiant neishgavau idealaus varianto. Nei senukuose, nei ermitaze nera. arsenale nieko nera;D tai greiciausiai ir ten nebus;D speciali parduotuve gal kokia yra?
Prie to pacio: Gal kas zino kur Klaipedoj nusipirkt tokiu kliju Botterm Gta? reikes paciam persitraukt su oda, nes su universaliais traukiant neishgavau idealaus varianto. Nei senukuose, nei ermitaze nera. arsenale nieko nera;D tai greiciausiai ir ten nebus;D speciali parduotuve gal kokia yra?
Pedal To The MetaL...