[E46] Audio
Moderators: zygasbmw, unguriux, stashas, aurimas
Forum rules
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
[E46] Audio
Sveiki, pagaliau mane galutinai uzkniso standartinis magnetofonas, tad noriu isideti savo gera drauge Alpine
Tai noreciau kur ja deti? Isimti originalu maga ir deti vietoj jo? KUr lietuvoje galima nupirkti toki ar panasu remeli? (zr foto)
Tai noreciau kur ja deti? Isimti originalu maga ir deti vietoj jo? KUr lietuvoje galima nupirkti toki ar panasu remeli? (zr foto)
- rokanas
- BMW: e30 340i LSD, e46 323Ci
Re: [E46] Audio
krasta auto?
Rastafkiu, ground control'u, shortshiftu ir t.t. gamyba ---> http://forumas.bmwfan.lt/viewtopic.php?f=31&t=65037
Nejaugi jie turi aciu labai. Paieskosiu detales kodo, jei toks yra.
Ar tik man vienam krastos atsarginiu daliu skiltis neveikia?
Ar tik man vienam krastos atsarginiu daliu skiltis neveikia?
- rokanas
- BMW: e30 340i LSD, e46 323Ci
ar turi nezinau, bet kas dar galetu tureti tai neisivaizduoju
Rastafkiu, ground control'u, shortshiftu ir t.t. gamyba ---> http://forumas.bmwfan.lt/viewtopic.php?f=31&t=65037
Aciu, bet gaila kad tik remelis, krastoj kaip matai su visu remu
kad remelis tam 2din maguj kainuoja daugiau uz pati maga
Sedziu cia ir dushia tiesiog apsipila dziaugsmu
tai pasidarai sau aux in i orginalu maga ir klausai sau atsiputes visokiu mp3,plius ir vagys nelys pamate orginalu maga
taip jai uzsakynet remeli, tai milziniska kaina, bet jai gamini tada pigiau... o normalus adapteris ipod, ar usb 100euru.
mazai dar vadinas zinai,galima ta adaptery pasidaryt nesunkiai ir savikaina gausis pora litu,esu viska pilnai aprases bmw klubo forume skiltyje "pasidaryk pats"romykas wrote:taip jai uzsakynet remeli, tai milziniska kaina, bet jai gamini tada pigiau... o normalus adapteris ipod, ar usb 100euru.
as kalbu apie adapteri kurio pagalba valdysis viskas is mago, o ne taip kad ant plejerio junginesi dainas..NerkaBMW01 wrote:mazai dar vadinas zinai,galima ta adaptery pasidaryt nesunkiai ir savikaina gausis pora litu,esu viska pilnai aprases bmw klubo forume skiltyje "pasidaryk pats"romykas wrote:taip jai uzsakynet remeli, tai milziniska kaina, bet jai gamini tada pigiau... o normalus adapteris ipod, ar usb 100euru.