man asmeniskai buvo gana kai 2 granatas per savaite nusukau. susidejau standarta reduktoriu ir jau po 2 dienu pradejau gailetis , kaip ir anrdiuxaBMW sake - po savaites VERKSI!!! kaip sake taip ir yra.

nors ir zinojau, bet lt ner, ir kiekvienas darom savo sprendimus. gavau viena slaloma su real lsd prasilekt, nieko geresnio neesu pajautes, (aciu andriuxaVLN). nors savo BMW e30 jauciu neblogai (bent jau taip manau) kad ir visiska standarta m40b18 man truko lsd. pravaziavo su manim STRIM ir gavau pagyrima is pastarojo (buvo kaip palaima is mano 1.

, kad pakankamai gerai isnaudoju resursus, bet aisku reikejo daugiau, jokio lsd, jokio 100% blokuoto, jokiu gudrybiu, todel vienas ratas (vidinis) uzsisukdavo ir trauka jau ne ta, ir varzymasis del priziniu yrajuokingas. ir dabar jus man nors ir malkas ant galvos kapokit bet po lsd tik 100% (blokuotas) reduktorius geriausias :ole luztancios granatos yra
mielacius, palyginus koks yra vaziavimo malonumas su lsd ar bent uzvirintu reduktorium. va pasakiau, daugiau kas neisbandys tas nesupras
tikiuos likau suprastas, jei moderatoriai nuspres kitaip, prasom mane pakoreaguot ar ignoruot ir panaikint mano posma