Vhytas wrote:Atrodo kuo daugiau tu rankeneliu kurios sedyne vis imantriau guldo pagal reikalvimus vairuotojo, tai man vis sunkiau tinkamai susireguliuot

nznau kdl

turiu e36 coupe, nu bet niekaip neiseina

kapoto matyt man nereik, nezinau, jauciu masina lyg ir normaliai, bet po kurio laiko kazkaip labai pavargsta rankos

nznau kame beda

prie to paties norejau paklaust, o jai tarkim dediesi sportine sedyte, tai jos visos reguliuojamos ar yra ir nereguliuojamu, nes teko matyt, kaip vilniui vienas zmogus turi civica toki zalia ir atrodo su auksinia spalva dazytais ratais ( daznai ant sporto buna) tai jis atrodo lyg ir prie pat vairo buna, staciai kaip ant medines taburetes, tai man asmeniskai tai yra labai nepatogus sedejimas.

tai ir priverte susimastyt ar tikrai verta det sport. sedyne

Sportiniu "loviu" kampas yra nereguliuojamas, jis paskaiciuotas toks koks turi but, sedyniu auksti ir atstuma nuo pedalu/vairo pasidarai pagal save dedamas sedyne. Taciau buna ivairiu ala "street" sportiniu sedyniu, kurios patogesnes kasdieniniam vazinejimui, tokiu atlosas lankstomas.
Dar vienas geras dalykas yra sportiniai "deep dish" tipo vairai ir ju "rastavkes", toks viaras arciau sedynes, patogiau valdyt masina.
Pas mane sportines sedynes ir dirzai, siaip sportuojant skirtumas didelis nuo standarto - sedi kaip prikaltas, beje jos su paminkstinimais tai gan patogios ir kasdienai vazinetis, vienintelis nepatogumas - tai parkavimasis, tiems, kas iprate parkuot ne pagal veidrodelius o ziurint pro galini langa.
Beje pas mane lopsiai ideti taip kad sedziu beveik ant zemes, noretus keliais cm pasikelt i virsu, geresnis matomumas butu. Pries tai buvau isidejes sedyne auksciau beveik su salmu liesdavau stoga irgi nepatogu buvo. Taigi sedynes auksti reiktu irgi labai gerai atitaikyt.