rokanas wrote:kubas wrote:nemanau kad kas pasirasys regitroj kad pakeist is 320 y tarkim 325 ar 330.man parupo jei koks incidentas butu ar tarkim del draudimo-ka su juo daryt,pirksi draudima 318 ar 320 masinaj o patrulis sakys atidaryk tvarto duris ir pamatys kad ten m power,sakys kad cia arkliu daugiau nei draudime

arba atvirksciai-draudimas ant 3 ltr o dokumentai 2ltr,sakys neinkama registracija ar kaip?.gal kas susidyret su tokiu atvejiu?
kiek laiko vazineju dar neikart nebuvo neivienas prases atidaryt kapota, pasiziuri kad yra draudimas ir daugiau nesigilina. turejau ir avarija (as nekaltas) irgi niekam neidomu buvo kas ten pas mane po kapotu dedas

pas tave didesnis miestas nei pas mane

turiu pora gerbeju is keliu inspektoriu su lazdelem

tame ir reikalas,sakyciau kad vaziuojiu kaip beprotis ar naktim neduodu miegot-nifiga,sustabdo tai ratai negamykliski,tai per daug y sonus islinde,tai lempos galines tamsintos..turiu bardacioky rastafkiu TUV,vokeciuos pirkes,sertifikatas,ar ne trys lapai-tuos paduodu sakau nemano bedos,vokeciuos tuv praejo,viskas sertifikuota

dek ant tralo ta bmw su tau netinkamais ratais,o as jau teismo keliu ja pasimsiu ir ziuresiu kuo baigsis,tai sako lempos tamsintos negali buti-as jiem vel sakau orginalas(ka jie zinos ar MHW ar vel koks biesas,pas mane made in home tamsinimas),sakau piemenys atsvaitus nulupo plius nuo galinio buferio raudonus(,kazkada turedovo buti atsvaitai gale maziukai raudoni ant galo jei tamsintos lempos,)((plius turiu ir lempu galiniu sertifikata,kazkada pries 7-5 metus pirkau tiuningines ir dokumentus turiu ju )...nu ir vel jie varto tuos mano popierizmus

vokiskai matyt nipanimajit

ir vazinejiu toliau.
bei labai pyksta kai paklausiu kodel tu antru golpu,bulku...nestabdo kur padangos skirtingos,dusliai velkasi.....sakau pas mane padangos naujos,TA yra,o as masina priziuriu..nu ir pakeltu tonu aiskina kad vaziuok is cia jei problemu nenori turet,sakau vaziuojiu nes ir taip negalima cia stovet ir trugdau eismui....

tai jei tik kils jiem ytarimu del variklio tai 100% atsidarys dangty....

nu bet pagyvensim pamatysim....tokia ta mano istorija su bmw ir like nespaudzianciais klounais,oij,pareigunais...