[E34]ar yra salono filtras?
Moderators: zygasbmw, unguriux, stashas, aurimas
Forum rules
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
[E34]ar yra salono filtras?
Ar yra 89 metu 5bmw salono filtras?tu papildomu knopkiu kondiusui nera pas mane
- unguriux
- BMW Fan narys
- BMW: E34 525i Touring
Re: [E34]ar yra salono filtras?
Sekanti karta naudokis paieska pries kurdamas naujas, nes tokiu temu bent 2 maciau jau.Mantukasbmw wrote:Ar yra 89 metu 5bmw salono filtras?tu papildomu knopkiu kondiusui nera pas mane
Beveik visi automobilių remonto darbai 863170882 Nerka
Starterių ir generatorių remontas 867044733 Andriuxa
sorry,bet as nesupratau kelintu metu ten bmw foto imestos,tdl ir paklausiau
- unguriux
- BMW Fan narys
E34 nuo pat pradziu iki pat gamybos pabaigos visas toks pat , ten tik skiriasi kondiske ir paprasta.Mantukasbmw wrote:sorry,bet as nesupratau kelintu metu ten bmw foto imestos,tdl ir paklausiau
siandien isardziau angliska varianta...
filtro nera, net jam vietos neradau...
filtro nera, net jam vietos neradau...
-
- BMW: E34 M50
As savo ir bandziau ardyt, tai filtro neradau
nieko nereikia ten ardyti kad suzinoti ar yra filtras ar nera, nebeatsimenu ar reikia nuimti bordacioka ar ne, bet nuemus tikrai matosi sone lipdukas "this car is with salono filteriu " zodziu parasyta kad yra su filtru ir dar ten kazkas prirasyta, jei lipduko nera tai reiskia ir filtro nera greiciausiai, pas mane jis yra, pakeiciau nusipirkes masina, buvo sodriai juodos spalvos, o idejau sodriai baltos, tai manau kad pakeisti jau reikejo jiDarius BMW wrote:As savo ir bandziau ardyt, tai filtro neradau
nu as kantrybes neturejau ten ji ardyti bardacioka vos sudejau
- malas
- BMW: E30 325i, E46 200kw daily
pas mane jau nuo pirkimo bardaciokas nulauztas, kazkokie kreivarankiai ta filtra keite ir nesugebejo normaliai issiardyt..
E30 325i; E46 daily 275ag/450nm
katik nusipirkau tds su kondicionierium, taciau atidarius bardacioka to lipduko kur sakiau nera, bet as vistiek bandysiu apsiardyti ir isitikinti, siulyciau ir tau pasiardyti, nesunku ten yra
na pas mane irgi nera to filtro, ir per ilga laika kai nejungi ventiliatoriau, o paskuj ijungi tai ss pripucia gal kas turit kokia info nuo kada ejo tie filtrai i e34?
BMW 520i
Nissan Maxima
Opel Corsa
Daihatsu Gran Move
Nissan Maxima
Opel Corsa
Daihatsu Gran Move
http://www.6enligne.net/html/faq.php3?faq=189" onclick="window.open(this.href);return false;
gal aiskiau bus
gal aiskiau bus
nu vistiek ten ta kalba parasyta,nera pas mane ir to lipduko raudono toje vietoje,o kai iki dugno tarkim paputi tai kai pareina i akis visokiu dulkiu ir pan.tai avarija padaryt galima
- unguriux
- BMW Fan narys
Tai pasitikrink jofansy....Mantukasbmw wrote:nu vistiek ten ta kalba parasyta,nera pas mane ir to lipduko raudono toje vietoje,o kai iki dugno tarkim paputi tai kai pareina i akis visokiu dulkiu ir pan.tai avarija padaryt galima
atsargiai darant niekas neluz.....atsispauzdink tas foto ir darbuokis palei jas, viaks ten gerai parodyta.
taip yra salono filtras pats tik ka nusipirkau filtron firmos. mano bmw 90metu bet nuo 88 metu dedasi salono filtras filtron-K1031 ir jis keiciasi po bardacioku. kai nusipirksi filtra ten bus instrukcija ir viska matysi kaip ir kas
[e34] taip yra salono filtras nuo 88 metu E34 dedasi filtras po bardacioku pats pirkau filtron firmos salono filtra. jis manau tau kainuos apie 40 lt . Filtron firmos filtras (filtron-K1031) pats toki gal siandien desiu jei laiko bus o kaip det tai yra instrukcija ir viskas parodyta juoda ant balto
- shtombergas
- BMW: E30 325i kovinis
http://www.bmw4life.com/microFilter.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
www.facebook.com/pages/ACME-Racing-Team
nu ten daug to darbo ardyt,o laiko neturiu beto nuemus tas virvele kur bardaaciokas kabo tai vos sudejau,tiksliau viena,kita su laidu pritvirtinau,nes katrybe truko paleva ten su tuo filtru