Šiauliai
Re: Šiauliai
R15 pardavimui
seni geri OZ , lygus, nemusti, nusmeliuoti ir perdazyti, ET siaip labiau skirtas e34 bet uzdejus ant e36 galas palenda po arka o prieki sulig arkos krastu...
seni geri OZ , lygus, nemusti, nusmeliuoti ir perdazyti, ET siaip labiau skirtas e34 bet uzdejus ant e36 galas palenda po arka o prieki sulig arkos krastu...
skelbimu skiltis gi ne cia kiek nori?
What happens in the garage...STAYS IN THE GARAGE!
- golden_qpe
- BMW: X5 V8
a i tu dar gyvsBEMSAS wrote:jamam
They said i should get a 4 cylinder engine to save fuel,so i bought two of them to save double the fuel.
- golden_qpe
as tau tuoj kai pafakinsiu bemsai viena projekta uzbaigei reik antra pradet
They said i should get a 4 cylinder engine to save fuel,so i bought two of them to save double the fuel.
Sveiki, Šiauliečiai!
Ėmė ir nutiko taip, kad teko ir man apsigyventi Šiauliuose. Kaip ir viskas gerai būtų-pats persikėliau čia, bet va mašinos atsivežti nepavyksta. Galvoju gal kas norėtų padėti? Ieškau kur galėčiau prisiglausti su savo šiokiu tokiu projektu. Gal pas ką nors garaže per daug vietos? O gal kas nors irgi ieško kažko patogesnio už "konteinerį", kur norint dureles atidaryti tenka mašiną į lauką stumti?
Ėmė ir nutiko taip, kad teko ir man apsigyventi Šiauliuose. Kaip ir viskas gerai būtų-pats persikėliau čia, bet va mašinos atsivežti nepavyksta. Galvoju gal kas norėtų padėti? Ieškau kur galėčiau prisiglausti su savo šiokiu tokiu projektu. Gal pas ką nors garaže per daug vietos? O gal kas nors irgi ieško kažko patogesnio už "konteinerį", kur norint dureles atidaryti tenka mašiną į lauką stumti?
na tu cia kaskaip riebei isdestei, kai likimo nubaustas, kad teko siauliuose apsigyventiFavoritas wrote:Sveiki, Šiauliečiai!
Nu gal tikrai nekaip nuskambėjo. Tiesiog APLANKĖ LAIMĖ Šiauliuose darbą gaut. Geriau?
Kaip Mantukas, motoras laiko dar? veleno nenutraukei dar?:DD
>>>Čia galėjo būti Jūsų reklama<<<
nemindziok ant zaizdossablas wrote:Kaip Mantukas, motoras laiko dar? veleno nenutraukei dar?:DD
Mielsonas
- golden_qpe
puikus oras meetui
kas gudriaus motorui? sklendes gal sukrito,blem vis neistaikau laisvos dienos jas issilupt pas save
kas gudriaus motorui? sklendes gal sukrito,blem vis neistaikau laisvos dienos jas issilupt pas save
sklendes pas mane issimtos nuo motoriuko nupirkimo, o stai mano zaizda palikta kacergos bet cia gi senos naujienos
A tau da reikia detaliugudrutis wrote:sklendes pas mane issimtos nuo motoriuko nupirkimo, o stai mano zaizda palikta kacergos bet cia gi senos naujienos
Damn it's good
kas turit sedene priekine e36 reikia man.stovis belenkoks kam negaila padovanot reikalimga tik gelezis
- Marcius325td
- BMW: E30 325coupe;E36 325i
Gal kas turi aparata kur valcuoja arkas?
TuriMarcius325td wrote:Gal kas turi aparata kur valcuoja arkas?
O gal kas rytoj judat i arba is Kauno ?
PREKYBA RATLANKIAIS, PADANGOMIS. RATLANKIU PERDAZYMAS, POLIRAVIMAS ,RESTAURAVIMAS
http://www.fotki.com/sonixxx/wheels
http://www.fotki.com/sonixxx/wheels
- rokanas
- BMW: e30 340i LSD, e46 323Ci
sestadieni kaunas-siauliai
Rastafkiu, ground control'u, shortshiftu ir t.t. gamyba ---> http://forumas.bmwfan.lt/viewtopic.php?f=31&t=65037
Sveiki dar kartą.
Gal kas turite E30 plačiastopio cupe vairuotojo pusės dureliu stiklą?
P.S. Šį penktadienį važiuoju į Vilnių ir antradienį grįžtu.
Gal kas turite E30 plačiastopio cupe vairuotojo pusės dureliu stiklą?
P.S. Šį penktadienį važiuoju į Vilnių ir antradienį grįžtu.