Anglija
- E30 FOREVER
- BMW: E30 325I AMZINAS PROJEKTAS. E38 728IS
Re: Anglija
tu negalvok kad ten taip pridedi ir jau kapeikos bus,jaigu ten predes koks zmonos tevo vaiko brolio sunaus sesers vyras tai nemanau kad kas atpigs nes iskart mato su kokiu tu ten tikslu dadetas,kad sutaupyt todel ir nenukrenta kaina,o kai buna seimos narei pvz zmona,vyras ,sunus,dukra tada tai nekyla kainos, pirma karta uk apsidraudziau 19metu be bonusu uz golfa mark 3 gti mokejau 1100 nieko nemeluojant , o is taves 2400 praso,nesamone,bandykit kitas kompanijas,pildant jaigu ko nesuprantat isiverskit arba pas zinancius paklausinekit nes kiekvienas sudniekis lb daug duoda, perliptu 1k mano draudimas tai parduociau masina ir dvirati nusipirkciau baigem sita tema ,nes cia sitie reikalai jau N kartu apsneketi.BeeMWe wrote:Man 20metu, meginau darytis su tuo antru zmogum, pirma zmogu dejau seses vyra, jam 34, jam draudimas kainuoja 500 metams, pridejus mane kaina soka iki 2400. Masina bmw 320, daug cia skaitosi ? ncb neturiu, nes esu cia tik 6 menesiai, bet reiktu angliskos masinos. Paskaitinejas ka jus cia mokat uz draudima, tai nieko daug ir nesiskiria.
kur butu galma pasiskaiciuoti ta draudima
idomiai mastai zmogui 20metu patirties nulis neaisku kur gyvena ir tu sakai,kad jo draudimas turetu buti iki 1k tegul dziauges,kad dar uz 2k jis apsidraudzia ta bemwa.E30 FOREVER wrote:tu negalvok kad ten taip pridedi ir jau kapeikos bus,jaigu ten predes koks zmonos tevo vaiko brolio sunaus sesers vyras tai nemanau kad kas atpigs nes iskart mato su kokiu tu ten tikslu dadetas,kad sutaupyt todel ir nenukrenta kaina,o kai buna seimos narei pvz zmona,vyras ,sunus,dukra tada tai nekyla kainos, pirma karta uk apsidraudziau 19metu be bonusu uz golfa mark 3 gti mokejau 1100 nieko nemeluojant , o is taves 2400 praso,nesamone,bandykit kitas kompanijas,pildant jaigu ko nesuprantat isiverskit arba pas zinancius paklausinekit nes kiekvienas sudniekis lb daug duoda, perliptu 1k mano draudimas tai parduociau masina ir dvirati nusipirkciau baigem sita tema ,nes cia sitie reikalai jau N kartu apsneketi.BeeMWe wrote:Man 20metu, meginau darytis su tuo antru zmogum, pirma zmogu dejau seses vyra, jam 34, jam draudimas kainuoja 500 metams, pridejus mane kaina soka iki 2400. Masina bmw 320, daug cia skaitosi ? ncb neturiu, nes esu cia tik 6 menesiai, bet reiktu angliskos masinos. Paskaitinejas ka jus cia mokat uz draudima, tai nieko daug ir nesiskiria.
- Albis e30
- BMW: E30 M-TECH2 SEDANAS, E30 M-TECH2 CABRIO
Kazin pries kiek metu draudeis golfa, anksciau būdavo pigiau, kiekvienais metais brangsta viskas, ypač draudimas...
Tokius dalykus manau kaip tik reikia diskutuot ir dalintis žiniomis, labai aktualus dalykas atvykusiems ir ne tik...
Tokius dalykus manau kaip tik reikia diskutuot ir dalintis žiniomis, labai aktualus dalykas atvykusiems ir ne tik...
- AndriusBMW
- BMW: ex E39 528i
Sveiki. Prisijungiau ir as i BMW tarpa Klausykit, gal kas turit ardoma E39 ar gal netycia turit parduot kas E39 528i galini ABS Sensoriu? Ir gal yra bendraminciu is Wolverhampton'o, kurie zino lauzynu kokiu aplinkui, kur galeciau paieskot ABS daviklio? Kinieciai nelimpa, o VDO Siemens 60 svaru ebay, tai noreciau geriau rast deveta orginala
tu negalvok kad ten taip pridedi ir jau kapeikos bus,jaigu ten predes koks zmonos tevo vaiko brolio sunaus sesers vyras tai nemanau kad kas atpigs nes iskart mato su kokiu tu ten tikslu dadetas,kad sutaupyt todel ir nenukrenta kaina,o kai buna seimos narei pvz zmona,vyras ,sunus,dukra tada tai nekyla kainos, pirma karta uk apsidraudziau 19metu be bonusu uz golfa mark 3 gti mokejau 1100 nieko nemeluojant , o is taves 2400 praso,nesamone,bandykit kitas kompanijas,pildant jaigu ko nesuprantat isiverskit arba pas zinancius paklausinekit nes kiekvienas sudniekis lb daug duoda, perliptu 1k mano draudimas tai parduociau masina ir dvirati nusipirkciau baigem sita tema ,nes cia sitie reikalai jau N kartu apsneketi.[/quote]
idomiai mastai zmogui 20metu patirties nulis neaisku kur gyvena ir tu sakai,kad jo draudimas turetu buti iki 1k tegul dziauges,kad dar uz 2k jis apsidraudzia ta bemwa.[/quote]
Gyvenu cornwale, kur draudimas yra tikrai pigus. Nesidraudziu as jokios masinos, pasiskaityt reikejo is pradziu ka rasiau...
idomiai mastai zmogui 20metu patirties nulis neaisku kur gyvena ir tu sakai,kad jo draudimas turetu buti iki 1k tegul dziauges,kad dar uz 2k jis apsidraudzia ta bemwa.[/quote]
Gyvenu cornwale, kur draudimas yra tikrai pigus. Nesidraudziu as jokios masinos, pasiskaityt reikejo is pradziu ka rasiau...
Ex: e30-2.0
e36-1.6
e30-2.5
e36-1.8
Now : e36-2.0
BMW <3
e36-1.6
e30-2.5
e36-1.8
BMW <3
del draudimu tai galiu pasakyt tik tiek:kas gerai iesko tas randa pigiai.as buna praleidziu net savaite ieskodamas.taip kad ieskokit.keitinekit duomenis ir tt.nenorekit visko ant lekstutes.reikia padirbet.
BMW VALDO.NELEK GREICIAU, NEI SKRENDA TAVO ANGELAS
Sveikas prisijunges prie musuAndriusBMW wrote:Sveiki. Prisijungiau ir as i BMW tarpa Klausykit, gal kas turit ardoma E39 ar gal netycia turit parduot kas E39 528i galini ABS Sensoriu? Ir gal yra bendraminciu is Wolverhampton'o, kurie zino lauzynu kokiu aplinkui, kur galeciau paieskot ABS daviklio? Kinieciai nelimpa, o VDO Siemens 60 svaru ebay, tai noreciau geriau rast deveta orginala
Geriau dukra k.... negu sunus su audi!
- AndriusBMW
Iskilo toks klausimukas man. Ziurekit gal zinot, ar policija vaziuodama ir skanuodama masina is galo mato koks ant tavo draudimo padarytas amzius, kokios padarytos teises, UK ar kitos ir panasius dalykus, kaip NCB
aisku kad nemato,cia yra draudimo reikalas visi tie ncb ir pan,jie tik mano ar tu draustas.beje jokio skirtumo draudimo kainai nera ar tavo teises uk ar lt.AndriusBMW wrote:Iskilo toks klausimukas man. Ziurekit gal zinot, ar policija vaziuodama ir skanuodama masina is galo mato koks ant tavo draudimo padarytas amzius, kokios padarytos teises, UK ar kitos ir panasius dalykus, kaip NCB
p.s is tavo zinutes matos,jog tu jau pilnas ideju,ziurek nepakliuk.
sveiki.gal kas zinot zmogu dedanti signalizacijas i pastatus...dekui
BMW VALDO.NELEK GREICIAU, NEI SKRENDA TAVO ANGELAS
kiba seifa i vonios siena isidejaitukonis wrote:sveiki.gal kas zinot zmogu dedanti signalizacijas i pastatus...dekui
www.gocompare.com suvedes masinos ir savo duomenysMariukaSS wrote:kur butu galma pasiskaiciuoti ta draudima
Ernestas wrote:kiba seifa i vonios siena isidejaitukonis wrote:sveiki.gal kas zinot zmogu dedanti signalizacijas i pastatus...dekui
Geriau dukra k.... negu sunus su audi!
gal ka sudomins http://www.ebay.co.uk/itm/160989762991? ... 1438.l2649
geras lavonelis as nesuprantu ar pardavejas durnas ar jis iesko tokiu,nes variklis is foto matos jog 2,8 arba 2.3 vieno vanuso apie koki jis 3.0 varikli skiedzia?Rimka wrote:gal ka sudomins http://www.ebay.co.uk/itm/160989762991? ... 1438.l2649
Last edited by vytas85 on 19 Mar 2013 20:21, edited 1 time in total.
Tai gal suapvalino
Tu klausi manęs kas čia praskriejo, vėjas?
Pagalvoju... Suprantu tave, BMW nesi turėjes.
Pagalvoju... Suprantu tave, BMW nesi turėjes.
- AndriusBMW
Nu pas mane biski amzius keistas, delto ir klausiu, jei sustabdytu, parodyciau teises, o ten kitas amzius, delto ir nedrasu truputi, su laiku galvoju gal truputi normalesni pasidaryti, nes siuo metu kainos kaip 3 masinu Tik idomu pvz kaip tada jie adresa mato, nes esu girdejes deda kita adresa, kur pigus draudimas, isvis kokiuos kalnuos, tai kai sustabdo klausia, kodel masina cia registruota, draudimas kitur, delto ir idomu, gal ir amziu matovytas85 wrote:aisku kad nemato,cia yra draudimo reikalas visi tie ncb ir pan,jie tik mano ar tu draustas.beje jokio skirtumo draudimo kainai nera ar tavo teises uk ar lt.AndriusBMW wrote:Iskilo toks klausimukas man. Ziurekit gal zinot, ar policija vaziuodama ir skanuodama masina is galo mato koks ant tavo draudimo padarytas amzius, kokios padarytos teises, UK ar kitos ir panasius dalykus, kaip NCB
p.s is tavo zinutes matos,jog tu jau pilnas ideju,ziurek nepakliuk.
gal kam projekto reikia,arba daliu? http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E39-540i- ... 3a7f45da5c
Gal is forumieciu yra kas nors is cornwall? Ar bent jau netoli tos puses?
Ex: e30-2.0
e36-1.6
e30-2.5
e36-1.8
BMW <3
e36-1.6
e30-2.5
e36-1.8
BMW <3