[E36]M42 traukos duobės
Forum rules
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
Kiekviena tema šioje skiltyje turi prasidėti automobilio kodu laužtiniuos skliaustuose (pvz.: [E30])
[E36]M42 traukos duobės
Sveiki, šiokia tokia problema su m42b18. Žiūrinėjau panašias temas ir atsakymo neradau, taigi klausiu naujoje temoje.
Žodžiu, važiuojant ir jau spaudžiant rimtai gazą iki redline yra pora duobių ties 3,5k prm ir ties 5000 rpm. Kokie variantai? Esu girdėjas lyg, kad gali žvaklaidžiai pramušinėt? Dėkoju iš anksto
Žodžiu, važiuojant ir jau spaudžiant rimtai gazą iki redline yra pora duobių ties 3,5k prm ir ties 5000 rpm. Kokie variantai? Esu girdėjas lyg, kad gali žvaklaidžiai pramušinėt? Dėkoju iš anksto
Re: [E36]M42 traukos duobės
Nakti uzsikuri atsidarai kapota ir pasiziuri ar nepramusti zvaklaidziai:)Grumuks wrote:Sveiki, šiokia tokia problema su m42b18. Žiūrinėjau panašias temas ir atsakymo neradau, taigi klausiu naujoje temoje.
O siaip tikrint visus mazgus reiktu, gal osm kokia pagrybauja, gal zvakes tukstancio metu senumo ir t.t.
Ivairiu kompiuteriu gedimu salinimas (Hardware ir Software).
Kompiuteriu supirkimas.
Mob. telefonu remontas.
Taip pat perku automobili, gali buti su/be tech. vaziuojantis/nevaziuojantis, is po avarijos. tel .86299329du
Kompiuteriu supirkimas.
Mob. telefonu remontas.
Taip pat perku automobili, gali buti su/be tech. vaziuojantis/nevaziuojantis, is po avarijos. tel .86299329du